×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Hollik: Vegyünk részt minél többen a nemzeti konzultációban, és mondjuk el a véleményünket

 

Az elmúlt hónapok bizonyították, hogy a baloldalra a járvány elleni védekezésben nem lehet számítani” – hívta fel a figyelmet Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a kormánypárt közösségi oldalára feltöltött videóban.

Hozzátette, a baloldal nem járult hozzá a védekezéshez, nem szavazta meg a koronavírus-törvényt, és támadta a járványügyi szakemberek által javasolt intézkedéseket.

Ennek ellenére Magyarország sikeresen zárta le a járvány elleni védekezés első szakaszát. A kormány gyorsan reagált, döntéseit a járványügyi szakemberek véleményére alapozta, és olyan intézkedéseket hozott, amelyekkel az emberek túlnyomó többsége egyetértett” – emelte ki Hollik.

A szakemberek azonban arra figyelmeztetnek, hogy a járványügyi készültséget érdemes fenntartani, mert a koronavírus második hulláma megjelenhet hazánkban.

A nemzeti konzultáció éppen ezért több olyan kérdést is tartalmaz, amely a járvány esetleges második hulláma elleni védekezésről szól. Fontos, hogy vegyünk részt minél többen a nemzeti konzultációban, és mondjuk el a véleményünket” – hangsúlyozta a kommunikációs igazgató.