Nemény András: Összefogás és csapatmunka eredményezett sikert Szombathelyen

 

Az összefogásnak és a jó csapatmunkának tulajdonítja választási sikerét Nemény András, Szombathely megválasztott polgármestere – mondta az MTI érdeklődésére a politikus vasárnap.

 Nemény András (Fotó: MTI/ Illyés Tibor)

Nemény András – az Éljen Szombathely! Egyesület- Momentum – DK – MSZP – Párbeszéd – LMP – Kétfarkú Kutyapárt, a Szolidaritás Mozgalom és a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjeként – indult az önkormányzati választáson.

Szavai szerint a szombathelyi választók is megérezték, hogy az ellenzék igazi változás akar, szavazatukkal pedig elismerték azt a munkát, amit az elmúlt hónapokban a közgyűlési többséget átvéve az ellenzék végzett.

A városvezető közölte: legelső feladataik közé tartozik a már megkezdett útfelújítási program folytatása, a munkálatok megterveztetése és mielőbbi elvégeztetése, valamint egy ésszerű és a problémákat megoldó közlekedési koncepció elfogadása és megvalósítása.

Hangsúlyozta: a kampányban nem ígértek nagy dolgokat, de szeretnék elérni, hogy Szombathely a következő öt évben egy a mainál sokkal kellemesebb és élhetőbb várossá váljon.