Jobbik: Folyamatosan érkeznek bejelentések visszaélésekről

 

Folyamatosan érkeznek bejelentések a Jobbikhoz választási visszaélésekről – közölte az ellenzéki párt szóvivője vasárnap délután tartott sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Kövesse velünk percről percre az önkormányzati választás történéseit! Folyamatosan frissülő cikkünkért ide kattintson.

Szilágyi György, aki mindenkit arra biztatott, hogy forduljon hozzájuk ilyen ügyekben, kiemelte, hogy a Jobbik elkötelezett a voksolás tisztasága mellett, többször felhívták a figyelmet a választási rendszer visszásságaira.

Ki lehet mondani nyugodtan, hogy a Fidesz csalások százait követi el egy-egy választás során, amiket érdemben nem nagyon szoktak egyébként vizsgálni” – fogalmazott.

Pontos szám vagy nagyságrend említése nélkül a szóvivő azt közölte, több eset jutott a tudomásukra, Pécsen például ételt osztottak, Soroksáron – a szavazásért cserébe – élelmiszercsomagot, több helyen pedig fizikai atrocitásoknak vannak kitéve az ellenzéki képviselőjelöltek és szavazatszámlálók.

A Jobbik elítéli a szavazatvásárlásokat, különösen az ilyen arcpirítóan megalázó módszereket, amiket a Fidesz politikai gépezete juttatott és járatott csúcsra. A pöffeszkedő fideszes nagyurak nem riadnak vissza a legmocskosabb húzásoktól sem, csak hogy megtartsák a hatalmukat” – fogalmazott Szilágyi György.

Ma felszabadíthatjuk városainkat, településeinket a fideszes oligarchák, a fideszes maffiakormány kiskirályaitól” – jelentette ki az ellenzéki politikus.