Balaicz szerint a fejlesztéseknek köszönhető az újrázás Zalaegerszegen

 

Az újraválasztott zalaegerszegi polgármester szerint az elmúlt években az összefogással elindult fejlődési pályának köszönhető talán leginkább, hogy sikerült az újrázás.

Kövesse velünk percről percre az önkormányzati választás történéseit! Folyamatosan frissülő cikkünkért ide kattintson.

Balaicz Zoltán (Fidesz–KDNP) vasárnap éjszaka az MTI-nek elmondta: az utóbbi öt évben elindított fejlesztésekre korábban nem volt példa, ennek tulajdonítja, hogy – a szavazatok közel teljes feldolgozottsága mellett – csaknem 70 százalékos szavazati aránnyal, három kihívójával szemben ismét elnyerte a polgármesteri tisztséget.

Hozzátette, a kampány idején már összeállított egy listát arról, hogy milyen teendők állnak az önkormányzat előtt, de a nagyjából 200 pont közül nehéz egyet kiemelni. Összességében inkább az eddig megkezdett városfejlesztési tevékenységet szeretné folytatni az újonnan felálló testülettel is.

Balaicz Zoltán úgy vélekedett, hogy miután a városban zajló nagyberuházások nagyjából már sínen vannak, a most induló ötéves ciklusban azt a 15 éves út- és járdafelújítási programot szeretné minél inkább kiterjeszteni, ami arányosan minden településrészt elérne.

A címlapfotó illusztráció.