Egymást jelentik fel az ellenzéki képviselők Karácsony Gergely kiszivárgott felvétele miatt

 

Továbbra is hazugságnak tartja az MSZP-s Tóth Csaba, Zugló parlamenti képviselője, hogy megfenyegette volna Karácsony Gergely családját. A szocialista politikus – elmondása szerint – már több tucat helyreigazítási kérelmet küldött ebben az ügyben a sajtónak. Csakhogy éppen Karácsony Gergely baloldali főpolgármester-jelölt beszélt szocialista lopásokról és arról, hogy többször is megfenyegették a családját. Várnai László, független zuglói polgármester-jelölt szerint korábban már neki is panaszkodott erre Karácsony Gergely – hangzott el az M1 Híradóban.

Feljelentik Várnai Lászlót – ezt mondta Tóth Csaba szocialista országgyűlési képviselő. A CivilZugló Egyesület polgármesterjelöltjével szemben azért tesznek jogi lépéseket mert korábban közösségi oldalán megerősítette azokat a feltételzéseket, hogy Tóth Csaba fenyegeti Karácsony Gergelyt. És azt is írta,

hogy őt is megfenyegette a szocialista politikus egyik embere.

Egy csaknem két hete kiszivárgott hangfelvételen beszélt arról Karácsony Gergely, hogy többször is megfenyegették a családját. Tóth Csaba szerint hazugság az a felvetés, hogy ő lett volna a fenyegető.

Akik engem összefüggésbe hoztak ezzel az üggyel, közel nyolcvan sajtóhelyreigazítási kérelmet postáztunk el eddig, bárki aki ezután is szóba hoz hasonlóan fog eljárni, aki ennek nem tesz eleget természetesen folytatjuk a bíróságon ezeket az ügyeket” – mondta Tóth Csaba országgyűlési képviselő.

A CivilZugló Egyesület polgármesterjelöltje szerint Karácsony Gergelynek inkább Tóth Csabát kellett volna feljelentenie, már többször is.

Tóth Csaba és a zuglói MSZP maffiaszerűen működik. Ez annyit jelent, hogy van felül egy üzletember politikus, aki feddhetetlennek látszik, milliárdos vagy sokszáz milliós vagyonnal, vagyonnyilatkozatot meg kell nézni. És alul az alsó pontokan már olyan emberek vannak, aki a bűnözői körökhöz csatlakoznak 

Ismeretes, hogy Gotti, aki a Tóth Csabáéknak a kampányát védte 2014-ben, mára már Pécsett ül a börtönben”

– nyilatkozta Várnai László a CivilZugló Egyesült polgármesterjelöltje.

Az ominózus hangfelvételen Karácsony Gergely arról is beszél, hogy a szocialisták, ha tehetnék szétlopnák Zuglót és azt is mondja, hogy őt elásnák, ha visszamenne a XIV. kerületbe.

Karácsony Gergelyt szövetségesei és más ellenzéki szereplők is alkalmatlannak találják a főpolgármesteri posztra – erről indított tájékoztató kampányt a Fidelitas.

„Egyrészt először is egy telefonos kampányt indítunk Gyurcsány Ferenc mondatairól, illetve ezt kiegészítve, emellett folytatjuk a közterületi kampányunkat is, amivel azt szeretnénk megmutatni, hogy az ellenzéki szereplők mit mondtak Karácsony Gergely alkalmatlanságáról” – mondta Böröcz László.

Hozzátette: a következő néhány napban szeretnék minél több helyre eljuttatni ezeket a megszólalásokat, hogy a budapesti választópolgárok is megismerhessék őket.

A címlapfotó illusztráció.