Bocsánatot kért Borkai Zsolt

 

Bocsánatot kért Borkai Zsolt győri polgármester a kiszivárogtatott felvételek miatt. Nemrég hasonló felvételek miatt kért bocsánatot Budaörs polgármestere, Wittinghoff Tamás is.

Bocsánatot kért Borkai Zsolt győri polgármester a kiszivárogtatott felvételek miatt. Úgy fogalmazott: bocsánatot kér, elsősorban a családjától. Hibázott, és megbánta – számolt be az M1 Híradója.

Borkai Zsoltról egy névtelen blogger közölt olyan felvételeket, amelyeken intim helyzetben látható. A győri polgármester elmondta, a felvételek több éve készültek, és részben manipulálták a képeket. Hangsúlyozta, nem közpénzből utazott, illegális szereket pedig soha nem használt. Büntetőeljárást kezdeményez.

Szerinte politikai ellenfelei nyomást akarnak gyakorolni rá. Borkai Zsolt leszögezte, hogy nem lép vissza, indul a vasárnapi választáson. Azt mondta, „nem adja át harc nélkül a város vezetését olyanoknak, akik képtelenek lennének vezetni Győrt”. 

Nemrég hasonló felvételek miatt kért bocsánatot Budaörs polgármestere, Wittinghoff Tamás is. A kiszivárogtatott videón a politikus és egy nő intim együttléte látható. A politikus elismerte, hogy ő látható a videón, és feljelentést tesz. Wittinghoff Tamás hivatalosan egy civil egyesület jelöltjeként indul, de gyakorlatilag a teljes ellenzék támogatását élvezi Budaörsön.