Kubatov: Lázár kiváló stratéga, a városa érdekeit védve dicsérte Botkát

 

A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint Lázár János egy kiváló stratéga, aki védi a városát, ahol él, és az az érdeke, hogy Botka Lászlóval egy alkalmatlan városvezető kerüljön Szeged élére, mert akkor Hódmezővásárhelynek több fejlesztési forrás jut. Kubatov Gábor erről azt követően nyilatkozott, hogy a Hódmezővásárhelyt is magában foglaló választókerület országgyűlési képviselője egy rádióban a jelenlegi szegedi polgármestert dicsérte – közölte az M1 Híradója.

A Fidesz ügyvezető alelnöke, Kubatov Gábor szerint Lázár János egy kiváló stratéga, aki védi a városát, ahol él, és az az érdeke, hogy Botka Lászlóval egy alkalmatlan városvezető kerüljön Szeged élére, mert akkor Hódmezővásárhelynek több fejlesztési forrás jut.


Lázár János fideszes parlamenti képviselő egy rádióinterjúban az öngyilkosság egyik speciális formájának nevezte azt, ha egy polgármester elzárja a saját települését a lehetséges szövetségektől.

A Fidesz parlamenti képviselője a rádióinterjúban arról beszélt, hogy ő Botka Lászlót annál okosabb és nyugodtabb embernek tartja, hogy túl keményen támadja ellenfeleit, és ezzel veszélyeztesse az általa vezetett város fejlődési esélyeit.

Kubatov Gábor a szegedma.hu-nak nyilatkozva úgy fogalmazott: Nemesi Pál polgármesterjelölttel Szeged esélyt kap arra, hogy a kormánnyal szorosan együttműködve, a szegediekkel közösen váljon egy lendületes és virágzó várossá.