Deutsch: Soros embere bevándorláspárti polgármesterekkel telepíttetné be a migránsokat

 

Bevándorláspárti polgármesterekkel akarja végrehajtatni a migránsok betelepítését Frans Timmermans, a bevándorláspárti baloldali erők vezetője, aki Magyarországon is ezt tervezi – mondta Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Úgy fogalmazott: Frans Timmermans csütörtökön Brüsszelben „eligazítást” tartott Karácsony Gergelynek, „a bevándorláspárti ellenzék” főpolgármester-jelöltjének.

Deutsch Tamás szerint Timmermans egy nyíltan bevándorláspárti politikus, aki a „leghajmeresztőbb” bevándorláspárti elképzeléseket képviseli, Soros György „első számú szövetségese” Brüsszelben, „nem Hollandia európai uniós biztosa, hanem Soros György biztosa az Európai Bizottságban”.

Rendszeresen személyesen egyeztet Soros Györggyel, így tett például a legutóbbi ENSZ-közgyűlésen is, New Yorkban, szokás szerint zárt ajtók mögött – jegyezte meg.

Frans Timmermans a „Soros-terv”, különösen az illegális migránsok kötelező kvóta szerinti betelepítésére vonatkozó elképzelés lelkes támogatója, „többek között ezért is akadályoztuk meg, hogy ő legyen az új Európai Bizottság elnöke” – mondta a fideszes politikus.

Kifejtette: Timmermans pénzelvonással sújtaná a migránsok betelepítését megtagadó országokat, azokat a tagállamokat, városokat, önkormányzatokat viszont, amelyek hajlandók befogadni illegális migránsokat, uniós fejlesztési pénzekkel jutalmazná.

Látható – folytatta –, hogy „töretlen lendülettel keresik Sorosék, főleg az illegális migránsok befogadását elutasító országokban, azokat a bevándorláspárti polgármestereket, települési vezetőket, akik hajlandóak a migránsok betelepítésére”, és ezért EU-s forrásokat ígérnek nekik.

Deutsch Tamás ennek alapján különösen nagynak tartja az október 13-i önkormányzati választás tétjét: szavai szerint ugyanis ha bevándorláspárti ellenzéki polgármesterek kerülnek a magyar települések élére, akkor ők teljesítenék Sorosék elképzeléseit, és a magyar városokba is betelepítenének migránsokat.

A Timmermans-Karácsony-találkozót az EP-képviselő úgy értékelte: az egy bevándorláspárti megállapodás előkészítése volt, hogy utat nyisson annak, hogy Budapestre is illegális bevándorlók százait, ezreit vagy még többeket telepítsenek be. „Ennek a magyar polgárok számára elképesztő veszélyt jelentő elképzelésnek ellent fogunk állni” – jelentette ki Deutsch Tamás.