Bemutatta kiskunhalasi polgármesterjelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom

 

A Mi Hazánk Mozgalom Szabadi Istvánt, a párt Bács-Kiskun megyei vezetőjét, kiskunhalasi elnökét, egy helyi televízió tulajdonosát indítja Kiskunhalason polgármesterjelöltként az önkormányzati választásokon – jelentette be az ellenzéki párt elnöke pénteken.

Toroczkai László Kiskunhalason elmondta: a mai helyzetben a politikusok és a politikai pártok úgy váltogatják világnézetüket és sokszor a mondandójukat, mint más a kapcáját. Ilyen helyzetben különösen nagy érték egy olyan polgármesterjelölt, aki hűen kitart az elvei, elképzelései mellett – tette hozzá.

Különböző civil szervezetek mögé bújva ugyanaz a két nagy politikai tömb állít polgármesterjelölteket országszerte, amelyekkel már az európai parlamenti választáson is megmérkőzött a Mi Hazánk Mozgalom. Az egyik oldalon az „urambátyám rendszert” működtető Fidesz, a másik oldalon pedig „a teljesen elvtelenül és követhetetlenül egyesülő balliberális tömb” jelöltjei láthatóak – mondta Toroczkai László.


A Mi Hazánk Mozgalom eszmei alapja, hogy első a magyar ember és érdekeinek képviselete, „a bűnözőket, pedofilokat és gyilkosokat azonban nem kívánja képviselni” – jelentette ki.

Szabadi István elmondta: televíziós újságíróként régóta dolgozik a kiskunhalasiak és környékbeliek objektív tájékoztatásán, ami a mai világban nagy érték lett.

Hozzátette, azt tapasztalta, hogy „a politikusoknak csak addig fontosak az állampolgárok, amíg el nem érik céljaikat”. Ezt megelégelve döntött úgy, hogy a jövőben politikusként is segíteni fogja az embereket.