Fidesz: Soros György továbbra is Magyarországra akarja kényszeríteni a bevándorlást

 

Soros György célja semmit sem változott, továbbra is Magyarországra akarja kényszeríteni a bevándorlást – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője keddi sajtótájékoztatóján.

A kormánypárti politikus szerint Soros György fiának hétfői megnyilatkozása is azt bizonyítja, hogy Sorosék céljai semmit sem változtak, ugyanazt akarják, amit eddig is: Soros György Magyarországra akarja kényszeríteni a bevándorlás.

„Beleszólnak a belpolitikánkba, meg akarják buktatni a nemzetállamokat, hogy a bevándorlást menedzseljék” – fogalmazott Halász János, aki szerint mindehhez a „brüsszeli bürokrácia asszisztál” és továbbra is Soros György tervének a végrehajtásán dolgozik.

Hangsúlyozta: a bevándorláspárti erőknek ugyanis nem érdeke, hogy a nemzetállamok meg tudják magukat védeni, céljuk, hogy migránsokkal árasszák el Európát, azt akarják, hogy Európa összes országa, így Magyarország is, bevándorlóországgá változzon.

Úgy vélte: „Soros György és hálózata” továbbra is minden megtesz azért, hogy a bevándorlás útjában álló akadályokat eltávolítsa, ezért támadják a magyar emberek által kijelölt bevándorláspolitikát, amivel sikerült megvédeni az országot az illegális migrációtól.

Halász János mindezt a Fidesz–KDNP nevében elfogadhatatlannak és felháborítónak nevezte, és emlékeztetett: a Fidesz–KDNP képviselőit arra hatalmazták fel a magyar emberek, hogy küzdjenek a bevándorlás megállításáért, a nemzetek Európájáért és a keresztény kultúra megvédéséért.

„A magyar emberektől kapott mandátum bennünket kötelez, nem engedünk semmilyen nyomásgyakorlásnak, ami a magyar bevándorláspolitika megváltoztatására irányul” – jelentette ki.

Az Index írt arról, hogy a Közép-európai Egyetem hétfői diplomaosztóján felszólalt Soros György fia, Alex Soros, aki többek közt azt mondta: a CEU-t betiltották, és ennek következtében ténylegesen elüldözték Magyarországról, azonban nem győzték le, mert valójában virágkorát éli majd Bécsben és szerte a világban. Alex Soros hozzátette: ennek biztosítása céljából „feltőkésítik az egyetem alapítványát úgy, hogy a CEU a jövőben is folytathassa sikeres tevékenységét”. Soros fia a cikk szerint arról is beszélt: nem adták fel a Magyarország, a magyar emberek érdekében folytatott tevékenységüket.

A címlapfotó illusztráció.