A Fidelitas szerint Karácsony Gergely felelőssége a zuglói parkolási botrány

 

Zugló polgármesterét, az MSZP támogatását is élvező Karácsony Gergelyt terheli a felelősség, amiért veszteséges a kerületi parkolási rendszer – jelentette ki a budapesti Fidelitas elnöke a szervezet vasárnapi akcióján Budapesten.

Borbély Ádám hangsúlyozta, hogy naponta 1 millió forint veszteséget termel a parkolási rendszer Zuglóban, miközben az összes többi kerület nyereséggel tudja azt működtetni. A Karácsony Gergely alkalmatlansága miatt kieső összeget a választóknak kell megfizetniük, és nem tudni, hová tűnik ez a rengeteg pénz – tette hozzá.

A Fidelitas fővárosi vezetője pénzszivattyúnak nevezte a zuglói parkolási rendszert, és magyarázatot kért a kerület polgármesterétől, azt is firtatva, „kikhez folyik el ez a rengeteg pénz”.

Ha Karácsony Gergely ezt tudja, ideje lenne elmondania, mert ezt nem teszi meg, arra is alkalmatlan, hogy megvédje az itt élők érdekeit – mondta Borbély Ádám.

Ezt követően a Fidelitas megjelent tagjai több zuglói parkolóórára fekete zsákokat húztak „Karácsony alkalmatlanságának az ára napi 1 millió forint – Ön fizeti!” felirattal.