Halász: A DK Gyurcsánynéval az élen átadná Brüsszelnek az irányítást

 

A Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője szerint „a DK Gyurcsánynéval az élen átadná Brüsszelnek az irányítást a bevándorlás politikában és minden másban is”.

Halász János vasárnap Debrecenben újságíróknak elmondta: a Demokratikus Koalíció (DK) napokban megismert európai parlamenti programjából kiderül, hogy „Gyurcsányné, ahogy az európai baloldal, Európai Egyesült Államokat akar”.

 Olyan EP-épviselőkre van szüksége, akik a magyar érdekeket képviselik 

Ez azt jelenti, hogy „a nemzetek Európája helyett olyan birodalmat akarnak építeni, ahol egy brüsszeli hatalmi központ döntene mindenről: a migránsok beengedéséről, a gazdaságpolitikáról, az adókról, a családtámogatásokról” – hangoztatta a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Halász János szerint „ezért van szükségük a bevándorlásra, az afrikai és közel-keleti migránsokra”.

Hozzátette: egy kevert lakosságú kontinenst akarnak, hogy lebonthassák az európai életformát, „el akarják törölni Európa keresztény kultúráját, meg akarják gyengíteni és idővel el akarják törölni a nemzetállamokat, a nemzeti szuverenitást és a nemzeti identitást, bevándorló-kontinenssé akarják tenni és el akarják törölni a nemzetek Európáját”.

„Ezért van az, hogy minden eszközzel támadják az olyan bevándorlásellenes országokat, mint Magyarország” – mondta megjegyezve: „a Soros-terv és a brüsszeli hatalmi törekvések útjában állunk”.

 

„Magyarországnak azonban olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar emberek érdekeit képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszel érdekeit képviselik Magyarországon” – tette hozzá a kormánypárti politikus.

A baloldal együtt ünnepel a Jobbikkal március 15-én

Azzal összefüggésben, hogy a magyar baloldal március 15-én együtt ünnepel a Jobbikkal, Halász János kérdésre válaszolva kijelentette: „Az ellenzék pénzért és hatalomért mindenre képes”.

„Elveiket félreteszik, a baloldal együtt ünnepel a náci Jobbikkal, őket nem az emberek érdekei, hanem csak a saját hatalmuk érdekli” – fűzte hozzá a Fidesz frakciószóvivője.