Kis magyar gyurcsányi kakisztokrácia

 

Csak egy teli pelenkába került és megvan a magyar ellenzék muníciója. Vélemény.

Már azt hittük, eseménytelenül múlik el a nyarunk. Aztán kiderült: Gyurcsány Ferencnek a közelmúltban nem volt igaza, amikor a magyar oppozícióval mérsékelten ellenséges hangvételű ATV stúdiójában a DK elnöke azt vizionálta, hogy az Orbán-kormányon nehezen, vagy egyáltalán nem lesz lehetséges fogást találnia a választásokon kudarcot vallott ellenzéknek. Dehogynem!

Megvan ugyanis az ellenzéki csodafegyver! A wunderwaffe, kérem szépen egy betonplató mellé ejtett teli pelenka. Liberális, belül töltős kivégző eszköz: egy Liberó.

A dolog pikantériáját, igazi bukéját az adja, hogy éppen a magyar miniszterelnök állapotos lánya hagyta az út mentén. Ha Orbán Ráhel tudta volna, hogy ezzel a botor cselekedetével milyen munícióval buggyantott pelenkát ad például Gyurcsány kezébe, kétszer is meggondolja, nem lett volna-e hasznosabb a gyorsított tempójú bilire szoktatás.

A XXI. század magyar politikatörténeti kronológiájában vastag, sötétbarna betűkkel lesz kiszedve az a dicsőség illatával átitatott dátum, amikor a levitézlett magyar ellenzék árnyékormánya egy töltött pelussal nekirontott Orbán Viktornak.

Olyan jó ezekben a magasztos pillanatokban magyar szavazópolgárnak lenni!

Örömünnep, hogy a hosszú semmibe nézés, az ötletelő piszmogás után végre össze fog állni a magyar ellenzék. Nosza, demokraták, liberálisok, baloldaliak és kétfarkúak, érik a pillanat: „nagy munka vár ma reátok!”

Nagy dolgotok lesz hamarosan!