Ripost: Soros fia és barátja is Budapestre érkezik, hogy segítse az ellenzéket

 

Soros György képtelen belenyugodni a választási vereségbe, és nem adja fel a migránsok betelepítésének a tervét. Hétfőn Brüsszelben tárgyalt, hogy ismét támadja Magyarországot. Az új hadjárat parancsnoka ezúttal fia, Soros Alex – közölte az Origo.hu a Ripostra hivatkozva.

Alex Soros már korábban átvette a magyar ügyek irányítását, azonban most személyesen is Budapestre érkezik. Mellette legjobb barátja, Maxwell Osborne, aki szintén beleszól a magyar politikába – írja a Ripost.hu.

A megsemmisítő választási vereség után az elsődleges cél az ellenzék feltámasztása és csatasorba állítása. A Soros-klán ennek rendel alá most mindent.

Az Európai Unióban július 30-ig át kell erőltetni az új migránsküldő rendszert. Az ellenkezni merészelő tagállamok akarata ellenére is. Ezért támogatják minden erejükkel a választások eredményével szembemenő tüntetéseket, hogy aztán azokra hivatkozni lehessen a brüsszeli migrációs csatában. Alex Soros ezért posztolgatja a tüntetésről szóló híreket szerte a világhálón.

Soros György már korábban a fiára bízta a magyar ügyek közvetlen vezetését. A háttérben persze azért ő irányít, de az Origo úgy tudja, Alex Soros és barátja, Maxwell Osborne szemelte ki például Gulyás Mártont, ők láttak benne fantáziát. De bíznak Gurmai Zita szocialista politikus fiában, Gulyás Balázsban is, aki a demokratikus választások elleni tüntetések főszervezője. Már gratuláltak is neki, lelkesülten posztolva a szabad választásokat tagadó demonstráció fotóját.

Nagyon szoros kapcsolat

Alex Soros rövidesen újra személyesen tart eligazítást magyar barátainak, és ismét vele jön elválaszthatatlan társa, Maxwell Osborne is. A neves divattervező és politikai aktivista évek óta a legszorosabb kapcsolatban áll Alexszel, együtt járnak a világban mindenfelé, fotók és videók százait posztolják. A nyilvános posztokhoz írt szövegek szoros és egyre mélyülő emberi kapcsolatról tanúskodnak.

Bár mindenki tudta a New York-i felső tízezer köreiben, hogy ők ketten egy párt alkotnak, de a Soros fiú politikai szerepére tekintettel mégis okoztak némi meglepetést szilveszterkor.

Az újév hajnalán ugyanis egy látványos videóval, sőt egy közös ágyfotóval hivatalosan coming outoltak, egyenesen Dominikáról, a közös szállodai szobából. De megosztott fotókat az ifjú Soros arról, hogy Hillary Clintonnal vagy Obama exelnökkel találkozik rendszeresen, hiszen apja a Demokrata Párt bőkezű finanszírozója.

A Soros fiú magyar politikai kérdésekben is támaszkodik párjára, Maxwell Osborne-ra.

Soros Alex és barátja, Maxwell Osborne. Fotó: Ripost

Soros Alex és barátja, Maxwell Osborne (Fotó: Ripost)

Elsősorban az ő favoritja Gulyás Márton, akit főként Maxwell „megérzései” alapján pénzelnek Sorosék.

Hogy mit lát Maxwell Osborne Gulyásban? Talán a vehemenciája tetszik neki, netán a stílusa. És nyilván az is, hogy a szereplésmániás, sikertelen, kibukott rendezőhallgatót könnyű manipulálni – írja az Origo.hu.

Mindenesetre küldik a pénzt és a biztatást neki bőségesen. New York-i információk szerint rövidesen az óceán túlpartján is megfuttatják a „lieblinget”.

Nagy hívei a migrációnak

A Soros fiú és Osborne természetesen nagy híve a migrációnak, azért harcolnak mindketten, hogy Európába még több bevándorló érkezhessen. A közzétett videókon biztatják a jobb sorsra érdemes migránsokat, hogy rövidesen megindulhatnak Európa felé.

Évente többször turnéznak migránstáborokban, jótékonykodnak a több tízezer dollárba kerülő New York-i luxusparti után, ahol mindketten pénzszóró „bulikirálynak”, playboynak, amerikai sztárok nagy csókosának számítanak.

Budapestre érkeznek

Alexander Soros és Maxwell Osborne, ha Pestre jönnek instruálni a Soros-aktivistákat, gyakran töltik éjszakáikat Budapest legdrágább szállodájának elnöki lakosztályában, a Four Seasonsben, ahol kétmillió forintba kerül egy éjszaka.