logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
2022.12.17.
december 18.
22
óra
28
perc
Papp Dániel: Fontos, hogy jó példát mutassunk, amit sokan tudnak követni
2022. 12. 18. 22:28

Papp Dániel, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója, Szalai Ádám labdarúgó, aki jószolgálati nagykövetként segíti az adománygyűjtést, Nagy Sándor, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének elnöke, Novodomszky Éva és Kovács Kokó István műsorvezetők a közmédia 11. Jónak lenni jó! című műsorában (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A Jónak lenni jó! egész napos műsorfolyam végéhez közeledve, a stúdióban Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója, Nagy Sándor, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének elnöke és Szalai Ádám, az idei Jónak lenni jó! jószolgálati nagykövete összegezte gondolatait az elmúlt időszakról.

Nagy Sándor, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének elnöke elmondta, hogy az adományokból elsősorban az oktatási segédeszközök és a szolgáltatások fejlesztését tervezik.

„Elsősorban a szolgáltatásaink fejlesztésére szeretnénk fordítani. A tanulók tankönyvellátására, a vakvezető kutyák tanítására” – mondta Nagy Sándor. „A segédeszköz boltunk is nagyon fontos, sokan vásárolják itt meg azokat a termékeket, amik a látássérült emberek mindennapjait segítik” – tette hozzá.

„Fontos, hogy jó példát mutassunk, amit sokan tudnak követni” – fogalmazott Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója. „A leghatékonyabb módszer, amit a közmédia is fel tud kínálni, hogy odavonja a figyelmet. Ilyenkor, amikor egy egész napos műsorfolyamban bemutatjuk ezeket az életutakat, főképp advent idején, megmozdítja az emberekben a segíteni akarást” – mondta Papp Dániel.

×