logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
2022.06.04.
június 04.
15
óra
46
perc
Fekete-Győr András továbbra is fegyvereket küldene Ukrajnába
2022. 06. 04. 15:46

Fekete-Győr András, a Momentum frakcióvezetője továbbra is fegyvereket küldene Ukrajnába, vagyis a véleménye nem változott  február óta – ezt írta az Origo. A portál szerint mindezt a baloldali politikus nyilatkozata támasztja alá, amely a Klubrádióban hangzott el. Fekete-Győr András szerint tisztességesebb lett volna, ha fegyverekkel segítjük az ukránokat – olvasható az origón.

A cikkben azt is írják: a Momentum volt elnöke a rádióinterjúban arról is beszélt, hogy szerinte a kárpátaljai magyarokon is segített volna a magyar kormány, ha fegyvereket küldenek az ukrán kormánynak. Kijelentette: „Kárpátalján élt – sajnos már múlt időben lehet mondani – körülbelül 160 ezer magyar honfitársunk, és én sajnálom azt, hogy az ő életminőségükön, az ő létbiztonságukon Magyarország nem segített azzal, hogy az ukrán védekezést vagy a kormányt segítette volna.”

A Klubrádió adásában a műsorvezető egyébként azt is megkérdezte Fekete-Győr Andrástól, hogy „Mi lett volna jó ellenzéki üzenet a választók felé?” – Amit a Fidesz mondott – válaszolta a Momentum korábbi elnöke – áll az Orgió cikkében. Magyarán: Fekete-Győr továbbra is fegyvert szállítana, csak most már előtte letagadná – zárja cikkét a szerző.

 

×