logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elon Musk gügyögő kisfia dobta fel az online prezentációt

| Szerző: hirado.hu
Nagyot nőtt a világ legérdekesebb nevét viselő kisfiú.

A BBC riportere, és sokan mások után, Elon Musk is megtapasztalta, hogy nem egyszerű összeegyeztetni a home office-t és az apaságot.

Imádják a rajongók a minap közzétett videót arról az üzleti prezentációról, melyet a milliárdos tartott a Nemzeti Mérnöki és Orvostudományi Akadémiának az első, teljesen újrafelhasználható űrhajóiról –írja a Just Jared.

A bejátszó ismertető alatt ugyanis Elon végig a 18 hónapos X AE A-XII-vel az ölében várta, hogy szót kapjon, míg a kisfiú integetve köszönt a kamera túloldalán ülőknek. Pár perc után egyébként az látszik, hogy valaki benyit Musk irodájába és elviszi magával a lurkót, aki egyébként nem díjazza, hogy kimarad a további történésekből.

Még szeptemberben érkezett a hír, hogy Elon és gyermekének anyja, az énekesnő Grimes szakítottak egymással, az azonban még meglepőbb, hogy a szétköltözést egyáltalán nem erőltették, így ugyanis sokkal egyszerűbb ellátniuk szülői feladataikat.

Az anyaságról Grimes maga a Met-gálán nyilatkozott, akkor vallotta be, hogy fia nem anyának, hanem keresztnevén, Calire-nek szólítja.

“Talán megérezte az anya szóhoz való hozzáállásom. Nem is igazán tudom, hogy miért nem tetszik, tisztelem is, de valahogy én nem tudok vele azonosulni, ami fura.”

Ajánljuk még