logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A megújult Petőfi nemcsak a tévében és a rádióban, hanem az online térben is aktív

| Szerző: hirado.hu
A Petőfi átalakulásával nem kisebb feladatot vállalt, minthogy a hazai zenei élet legfrissebb tartalmait első kézből szolgáltassa nézőinek és hallgatóinak. A Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV munkatársai a művészvilág szereplőivel folyamatos kapcsolatban vannak, hogy a közönség ne maradjon le a legújabb híreikről. Ráadásként az online térben friss, extra tartalmakkal is megszólítják azokat, akik elsősorban nem a tévéből vagy rádióból informálódnak.

Inspiráló, aktuális tartalmakkal és friss arculattal, a fiatalok hangján szól közönségéhez november 3-tól az M2 Petőfi TV és a Petőfi Rádió. A megújulásról Béli Ádám csatornaigazgató és Koltay Anna műsorvezető az M5 kulturális csatorna Librettó című műsorában úgy fogalmaztak, hosszú, komoly és átgondolt munka előzte meg az új struktúra kialakítását, amellyel nemcsak hiánypótló televíziós műsorok indultak, hanem megváltozott a tartalomszolgáltatás fókusza is. A legfrissebb zenei híreket a tévé és a rádió mellett, az online és a közösségi média felületeken is követheti a közönség.

A megújulás abszolút kapcsolatot, szinergiát tesz lehetővé a rádió, a televízió és az online tér között. Vannak olyan tévéműsoraink, amelyek kiegészülnek rádiós lábbal, valamint online tartalmakkal is, ami azért fontos változás, mert a közönségünk jelentős részét a fiatalok adják. Ez a generáció nem elsődleges forrásként tekint a tévére, az ő közegük az internet, mi pedig alkalmazkodunk ehhez” – kezdte Koltay Anna, aki az M2 Petőfi TV új mélyinterjús műsorának, a Magas és Mélynek a háziasszonya.

Teljesen új szemléletben kezdtük meg a közös munkát. Kihasználva adottságainkat, hazánkban forradalmi módon a tévés, rádiós és az online szerkesztőségeink összehangolt munkában működnek együtt. A különböző műsorok szerkesztői, műsorvezetői folyamatos kapcsolatban állnak egymással, ami lehetővé teszi, hogy unikális, sokszínű tartalmaink szülessenek. De nemcsak valamennyi munkatársunkkal szeretnénk együtt rezonálni, hanem a magyar kulturális, zenei élet szereplőivel is, hogy platformot biztosíthassunk nekik a megjelenésre és egyúttal közvetlen kapcsolódást a nagyközönséggel” – tette hozzá Béli Ádám, kiemelve, hogy a megújulást költözésük is szimbolizálja: Európában egyedülálló módon, egy vízi bázisról, az A38 hajóról közvetítik adásaikat minden eddiginél látványosabb és közvetlenebb formában.

A Librettó idézett adása a MédiaKlikken 60 napig újranézhető.

Minden, ami zene 21 órától az M2 Petőfi TV-n, szünet nélkül a Petőfi Rádióban, a PetőfiLive.hu-n és a YouTube-csatornán.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még