Migránsok vertek meg egy magyar férfit Németországban

 

Három bevándorló támadt Németországban egy kint dolgozó magyarra – ezt állítja a férfi. Szerinte, csak annyi volt a „bűne”, hogy nem adott nekik cigarettát, és ezért ütötték le, illetve törték el az állkapcsát. Az utóbbi egy-két évben több magyar került már bajba a bevándorlók miatt Nyugat-Európában.

A közösségi oldalán osztott meg egy fényképet egy Németországban élő magyar férfi, akinek az arca tele van sérülésekkel. Azt írta a bejegyzésében, hogy köszöni szépen Angela Merkelnek, hogy beengedte a migránsokat, mert egy szál cigiért ezt teszik az emberrel.

A Híradónak sikerült elérnie a bántalmazott férfit. Halász János azt mondta: eltörött az állkapcsa, megzúzódott az arca és több foga is kitörött. Éppen dolgozni ment, amikor három bevándorló megállította a parkolóban.

Odaszóltak neki, hogy nem tudna-e adni nekik egy szál cigarettát, ő ezt nem értette teljesen, közelebb lépett hozzájuk, megkérdezte őket, majd újra választoltak neki. A férfi ekkor megfordult, hogy megy tovább a dolgára és hátulról kapott egy erős ütést, majd elvesztette eszméletét.

A férfi által posztolt fotó a közösségi oldalon.

Forrás: Facebook

A férfi ezután a családjával elment a rendőrségre feljelentést tenni, azóta pedig már egyszer megműtötték, de további orvosi kezelésre szorul.

Halász János az M1-nek elmondta, biztos benne, hogy három bevándorló támadt rá. Felfoghatatlan számára ami történt, már másfél éve él családjával egy Baden-Württembergi kisvárosban, korábban soha nem érte őt ilyen atrocitás.

Korábban is történtek hasonló esetek

Nem ez az első eset, idén májusban kecskeméti diákok buszára támadtak rá bevándorlók Calais közelében. Ugyanott egy évvel ezelőtt egy magyar kamionsofőrt bántalmaztak: vascsővel és ököllel ütötték a bevándorlók, mert nem vitte át őket a francia-brit határon.

Korábban pedig egy miskolci nőt erőszakolt meg három bevándorló egy német kisvárosban. Az elmúlt egy-két évben rendszeresen előfordult már, hogy Nyugat-Európában migránsok bántalmaztak magyarokat.