A Duna és a Duna World is élőben közvetíti a vizes vb megnyitóját

 

Már csak négy nap van hátra Magyarország eddigi legnagyobb sportrendezvényének kezdetéig, amellyel a közmédia kiemelten foglalkozik.

Pénteken kezdődik a FINA Budapest 2017 vizes világbajnokság, amelynek nyitórendezvényét az M4 Sport mellett a Duna és a Duna World is élőben közvetíti, hogy a nézők minél szélesebb köre láthassa a nagyszabású eseményt határokon belül és azon túl is.

A 21.00 órakor kezdődő showműsor több száz művészt vonultat fel és hazánk eddigi legnagyobb sporteseményét nyitja meg sportolók ezrei, szurkolók tízezrei és tévénézők milliói előtt. A július 14. és 30. között zajló világbajnokságon az úszás, a vízilabda, a műugrás, a szinkronúszás és nyíltvízi úszás bajnokai mérik össze tehetségüket. A közmédia minden magyar érintettségű versenyt élőben megmutat.

Az M4 sportcsatornán bajnokok segítenek a mérkőzések elemzésében, így Czene Attila, Petrovics Mátyás, Szabó Zoltán, Rédei Katalin, Madaras Norbert, Erős Eszter, Hajnal András, továbbá Risztov Éva is szakértőként fog szerepelni a versenyszámok közvetítése során.

A világbajnokság megnyitóját a Duna, a Duna World és az M4 Sport mellett az m4sport.hu is élőben közvetíti, a portálon további exkluzív tartalmak is elérhetők lesznek egészen a vb végéig.