Fidesz: A szocialisták ismét a korrupció oldalára álltak

 

A Fidesz felháborítónak tartja, hogy miközben újabb adócsalás miatt nyomoznak a szocialisták egyik politikusa ellen, az MSZP vezetői a bűncselekménnyel gyanúsított Czeglédy Csabát mentegetik ahelyett, hogy elítélnék a törvénytelenséget.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki közleményében azt írta: a szocialisták most is a korrupció oldalára állnak. Közölte: még mindig várják a választ arra, hogy Botka László tudott-e Czeglédy Csaba ügyeiről, az MSZP mennyit fizetett neki, igaz-e, hogy Czeglédy az MSZP belső köreinek bizalmas ügyvédje, illetve, hogy melyik MSZP vezetőnek dolgozott Botka Lászlón kívül.

Ipkovich György, Szombathely volt szocialista polgármestere csütörtökön a városi közgyűlés ülésén, napirend előtti felszólalásában jelentette be, hogy a szombathelyi közgyűlés MSZP-DK-Együtt-Éljen Szombathely! alkotta frakciója kiáll Czeglédy Csaba frakcióvezető mellett, bízik az ártatlanságában és alaptalannak tartja meggyanúsítását. Czeglédy Csabát kedden különösen nagy értékre elkövetett költségvetési csalás gyanújával vették őrizetbe.