Az MSZP szerint terrorista kapcsolatai csak a Fidesznek vannak

 

Az MSZP szerint terrorista kapcsolatai csak a Fidesznek vannak.

Az ellenzéki párt csütörtökön ezt arra reagálva közölte, hogy Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője azt mondta, a Soros-szervezetek, Brüsszel és a szocialisták nyíltan egy terrorista oldalára álltak, mert az elmúlt hetekben valóságos kampány folyt a röszkei zavargások egyik kulcsszereplője, Ahmed H. kiszabadításáért.

Az MSZP az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a terroristák védelméről a Fidesz-kormány már akkor döntött, amikor szabadon bocsátották a jogerősen elítélt azeri baltás terroristát.

Hozzátették: a terrorral szövetkezett a Fidesz-kormány akkor is, amikor schengeni vízumot adtak az Orbán családdal üzletelő, terroristákat támogató bűnözőnek, Ghaith Pharaonnak.

A mai napig nem tudni, mit kapott ezekért Orbán Viktor – jegyezték meg.

A szocialista párt szerint azt azonban lehet tudni, hogy a letelepedési kötvényből 150 milliárd forintot zsebelt be a Fidesz, az viszont ebben az esetben sem ismert, hogy ilyen módon kiknek engedte meg az Orbán-kormány Magyarország és az unió területén történő szabad mozgást.

Az MSZP szerint ha Budai Gyulának kérdései vannak a magyar politika és a terrorizmus kapcsolatáról, legelsőként ezeknek a gyanús ügyeknek a hátterét kell megkérdeznie saját párttársaitól, illetve Orbán Viktortól.