Hamis fotó kering az interneten a manchesteri merényletben megsérült Ariana Grandéról

 

Az énekesnő magába roskadva, sebekkel az arcán látható a futótűzként terjedő felvételen.

Senki ne higgyen a szemének, Ariana Grande nem sérült meg a manchesteri koncertje után történt robbantásban. A világhálón keringő fotó, melyen az énekesnő megtörten, sérülésekkel a testén látható, nem a tegnapi tragédia ideje alatt készült.

Are you okay sist? :( ( I hope you are not traumatized #arianagrande #prayformanchester

Ve nyampah (@drfveve) által megosztott bejegyzés,

Ariana a Scream Queens – Gyilkos történet című sorozat forgatása után látható a szóban forgó képen még két évvel ezelőtt, melyet egészen pontosan 2015. június 23-án posztolták először. Megannyi kétségbeesett rajongó osztotta már tovább a hamis fotót, érdeklődve a popsztár hogyléte felől.

Nagyon sok téves információ kering a terrortámadásról, mely négy perccel azután történt, hogy Arina lement a színpadról. Az énekesnő nem sérült meg a robbantásban, viszont teljesen összeomlott, ahogyan nem sokkal hajnali négy után Twitterére kiírt üzenetében is olvasható:

“Összetörtem. A szívem mélyéből nagyon sajnálom. Szavaim sincsenek” – írta az egyik népszerű közösségi oldalon a 23 éves amerikai énekesnő. A merényletnek 22 halálos áldozata van és 59 sérültet kezelnek kórházban. A robbantást egy férfi követte el egy nála lévő pokolgéppel, melynek következtében ő maga is meghalt.