Visszatapsolták Pápai Joci dalát Amszterdamban

A Dal 2017 győztese múlt hétvégén az Eurovíziós Dalfesztivál legnagyobb beharangozó koncertjén adta elő az 'Origo' című számát a holland fővárosban. A közönség addig kiabálta a refrént, míg vissza nem hívták az énekest a színpadra. Már csak egy hónap van az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjéig.

Idén is itt a holland fővárosban rendezték meg az Eurovíziós Dalfesztivál legnagyobb felvezető koncertjét. 34 országból érkeztek fellépők, köztük a Dal 2017 győztese is bemutatkozott.

– Azt hittük, az álomnak vége van Magyarországon azzal, hogy megnyertük A Dalt, de az folytatódott – fogalmazott az énekes.

Vastaps és sikítás fogadta ugyanis Joci dalát. A közönség addig skandálta a refrént, amíg vissza nem hívták az énekest a színpadra.

– A dalt, amikor elénekeltem, megköszöntük, hogy ott lehettünk, lejöttünk a színpadról, ment fel a műsorvezető, konferálta volna be a következő fellépőket, de nem tudta, mert még mindig az én dalom refrénjét ordította a tömeg – emlékezett vissza.

Ő volt az egyetlen fellépő, akinek a produkcióját visszatapsolta a közönség. A menedzsere szerint ezek a visszajelzések jelentősen növelhetik az énekes esélyeit.  Pápai Joci azt mondta, a reakciók abban is megerősítették, hogy dalát magyarul kell énekelnie Kijevben.

Az Origót kevesebb mint egy hónap múlva több százmillió ember hallhatja a 62. Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben. Pápai Joci a második elődöntőben május 11-én, nyolcadikként lép a színpadra.

A versenyt élőben lehet majd követni a Dunán.