Cindy Crawford még egy 11 rétegű hamburgertől sem riad vissza

A manöken most leszámol a sztereotípiákkal, ő igenis rendesen eszik, még hamburgert is.

Általában nem szokás a hamburger szót és Cindy Crawfordot egy mondatban emlegetni, most mégis ezt tesszük, hiszen a gyönyörű topmodell valójában igazi konyhatündér és igazi ínyenc, aki hamburgert is eszik.

Az Umami Burger kérte fel a hírességet, hogy készítsenek egy limitált kiadású szendvicset, mely végül 11 különböző rétegből állt össze. Cindy segítségére volt férje, Rande Gerber is, aki George Clooney-val közös tequila márkájából készített egy különleges margaritát, abból a Casamgiosból, mely után a színész el szerette volna nevezni születendő ikreit.

“Igazából elég sokszor eszem hamburgert, bár bevallom, hogy a zsömlét nem fogyasztom el, de valaminek össze kell fognia.” – mondta nevetve a manöken, aki a főzőcskézés végén bizony meg is ette a szörnyet, melyben a marhahúspogácsán kívül jalapeño paprika, mustár, zúzott avokádó, friss paradicsom, vaj saláta, amerikai sajt, karamellizált hagyma és és tortilla chips is helyet kapott.

Az étteremlánc egyébként minden egyes hamburger után 1 dollárt a American Family Children’s Kórkháznak ajánl fel, ahol Crawford testvérét is sokáig kezelték, végül azonban nála a rák győzedelmeskedett.