Nicole Kidman úgy tapsolt, mint egy fóka

Ha már nem jött össze az Oscar-díj Kidmannek, talán azt gondolta, hogy ezzel a különleges tapstechnikával felhívhatja magára a figyelmet a díjátadón.

Nicole Kidmant ezekben a percekben éppen szét szétszedi a közösségi média. Tegyük hozzá, minden okuk megvan rá, bár igaz, hogy a “kétborítékos, másnak adjuk a díjat melléfogás” mindent visz az Oscar-díjátadók történetében. Ennél kínosabb, kellemetlenebb helyzetet el sem tudnánk képzelni! Talán csak egyet. Azt, ahogy Nicole Kidman tapsolt.

A színésznőt a Legjobb női mellékszereplő Oscar-díjára jelölték az Oroszlán című filmben nyújtott alakításáért, de a kategóriában végül Viola Davis nyert, Kidman lemaradt a szobrocskával járó megtisztelő díjról. 

Nicole Kidman. Fotó: MTI/EPA

Nicole Kidman. Fotó: MTI/EPA

Talán ennek köszönhető, hogy a színésznő valami különleges dologgal próbálta felhívni magára a figyelmet: éppen Charlize Theron jelentette be a nyertest, amikor Kidman felpattant és őrült tapsolásba kezdett. Esetében az őrült azért lényeges jelző, mert a közösségi médiák posztolói pont azt kérik számon, hogy miért nem tudott Kidman emberi módon tapsolni. “Kidman még tapsolni se tud normálisan? – kérdezték, és hozzátették, hogy leginkább egy fókára emlékeztette őket a színésznő meglehetősen modoros tapsolási technikája.

Kidman más szempontból sem volt túl szerencsés a díjátadón, a kocsiból kiszállva ugyanis leszakadt az Armani Privé keresztpántos estélyi ruhájának egyik pántja, ami ugye arra hivatott, hogy a ruhát viselőjén tartsa. A probléma végül megoldódott, de ahogy mondani szokták Kidman cseberből vederbe esett….