Kim Kardashain jeges vizű zuhatag alatt pózolt csábosan

A mosolya viszont határozottan nem volt őszinte. Ez azonban keveseket zavart, hiszen mindezt alig semmiben tette.

Ha a Kardashian család éppen kikapcsolódik, az sosem jelenti azt, hogy egy kis “munkát” ne lehetne beiktatni a parton heverészés és vásárolgatás közé. Kim Kardashian például épp a múlt hétvégi Costa Ricai-i kiruccanásán kötötte össze a kellemeset a hasznossal, így a fenséges környezetben rögtön készült is róla egy újabb szexi fotósorozat.

A híresség egy fekete pamut topban és magasan szabott fekete alsóneműben állt be egy vízesés alá, mely a lesifotókat elnézve elég hideg lehetett. Kim persze próbált őszinte mosolyt varázsolni arcára, miközben a rajta lévő apró ruhadarabok teljesen eláztak.

A kellemetlen hőmérséklet mellett a kétgyermekes anyukának meg kellett küzdenie a zuhatag erejével is, mely pillanatok alatt lemosta róla alsóját, így az állandó igazításra szorult.

Kim egyébként férje, Kanye West nélkül utazott vakációzni, ami persze nem azt jelenti, hogy ismét állna a bál. A pár a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem akar válni, állítólag párterápiára járnak, hogy megmentsék házasságukat.