Ákos: Jónak lenni jó!

2015-ös platinalemezét ajánlotta fel a Jónak lenni jó! kampányban Ákos.

“Jónak lenni jó!, vagyis az ember egy pillanatra úgy érezheti, hogy jó, ha valakinek segíthet. Én is rengeteg segítséget kaptam az életemben, ha nem is ilyen jellegűeket. Szerencsés helyzetbe jutottam, és szeretnék én is segíteni” – nyilatkozta az énekes.


Ákos az általa szépnek szánt hagyományt folytatja azzal, hogy felajánlotta a platinalemezét. “Sokadszor ajánlok fel ilyesmit, volt rá példa, hogy egy általam kedvelt hangszeremet ajánlottam fel. Magam is adakoztam már, nemcsak tárgyakkal próbálok segíteni,hanem vannak direkt pénzadományaim is” – emelte ki Ákos.

Immár az ötödik alkalommal rendezi meg a közmédia a Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági akcióját, amelynek kedvezményezettje a Magyar Református Szeretetszolgálat.

A mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon folyamatosan lehet licitálni, vásárolni és tájékozódni, emellett él a 1358-as adományvonal is, melynek hívásával 250 forinttal lehet támogatni a Magyar Református Szeretetszolgálatot.

Egészen este fél 11-ig a közmédia szinte valamennyi csatornáján – a Dunán, a Duna Worldön, az M1-en, az M5-ön és a Kossuth Rádióban – foglalkoznak a jótékonysági akcióval, a hívásokat/felajánlásokat pedig ezen a napon a közmédia műsorvezetői, tudósítói fogadják a +361/759-6000-es telefonszámon.