Kilökte az ablakon, majd elvágta felesége torkát egy migráns

Brutális családi erőszak áldozatává vált egy 27 éves csecsen migráns nő, akit saját férje hajított ki lakásuk első emeleti ablakából. Miután a férj rájött, hogy a nő túlélte az esést, a nyílt utcán elvágta a torkát egy késsel.

A gyilkosság első fázisa hétfő este 9-kor kezdődött, mikor a pár vitatkozni kezdett a család számára kialakított szociális lakásban – tudta meg a BZ Berlin News.

A férfi hűtlenséggel vádolta a feleségét, majd kidobta az ablakon. Két gyermekük eközben a szomszédos szobában aludt.

A nő két és fél métert zuhant, így túlélte az esést. Férje ezután megragadott egy kést, lesétált a földön fekvő felesége mellé és elvágta a torkát.

A rendőrség rövid időn belül megérkezett a lakáshoz, és gyilkosság vádjával letartóztatták a férfit. Nem tudni, mi fog történni öt gyermekével, akik átaludták anyjuk meggyilkolását.

A nők elleni erőszak már jó ideje problémát jelent a német menekültszállásokon. A privát lakásokban is hasonló probléma alakult ki, hiszen a migránsok “otthoni életébe” a hatóságok nem szólhatnak bele, így a nők teljesen a férjükre vannak utalva. A német kormány szakértőket fogadott fel a probléma orvoslására, de egyelőre csak  nemek szerinti elkülönítést vetették fel, ami családoknál ugye nem megoldás.