Teljesen leépült Chevy Chase - attól tartanak, hogy hónapjai vannak hátra

A színész nem tud úrrá lenni alkoholizmusán, szó szerint az életével játszik.

Ezt állítja legalábbis a Radaronline-nak nyilatkozó orvos, aki végignézte azokat a lesifotókat, melyet a színészről készített egy másik páciens egy Minnesota-i rehabilitációs klinikán.

Az köztudott, hogy Chevy Chase évek óta alkoholproblémákkal küzd, szeptemberben pedig egy elvonókúrára is bejelentkezett, amely azonban nem azon az úton halad, ahogyan kellene.

A friss felvételekért kattintson a képre!

Chavy Chase. Fotó: Rex Features

Chavy Chase. Fotó: Rex Features

“Kócos, borotválatlan és mindenhova egy motoros rollerrel közlekedik, amire állítólag az egészsége miatt van szüksége” – nyilatkozta a lapnak egy rokon, akinek a hozzátartozóját szintén az intézetben kezelik.

A lap szerint, amikor a színészt behozták három napig tartották a detoxikálóban a szokásos egy nap helyett, mely megint csak aggodalomra ad okot. Állítólag nagyon beteg, ezt maga mesélte a már említett páciensnek, akinek azt is bevallotta, hogy igen magas a májenzimeinek száma, mely jele lehet a májzsugornak.

A túlsúlya is intő jel. A szakértő szerint, ha a sztár nem változtat az életmódján, esetleg nem kap új májat, életveszélybe is kerülhet.