Kokaint fogyasztott a Zuglóban gázoló nő

 

Egy kölcsön luxusautóval hétfőn ütött el egy idős embert, majd segítségnyújtás nélkül továbbment. A férfi a helyszínen meghalt. A nőt két órával később egy szépségszalonban találták meg a rendőrök. Úgy tudjuk, éppen műszempillát csináltatott.

Az elsődleges orvos-szakértői vizsgálatok eredménye szerint kokaint fogyasztott az a fiatal nő, aki egy kölcsön kapott luxusautóval hétfőn Zuglóban elgázolt egy gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. Az elütött idős férfi a helyszínen meghalt. A nőt két órával később egy szépségszalonban találták meg a rendőrök. Úgy tudjuk, éppen műszempillát csináltatott. Halált okozó közúti baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt őrizetbe vették. A Fővárosi Főügyészség kezdeményezte a nő előzetes letartóztatását. A bíróság várhatóan csütörtökön dönt a vádhatóság indítványáról.

Budapest, 2016. november 7. Rendőr helyszínel egy összetört személyautó mellett a XIV. kerületi Nagy Lajos király útján 2016. november 7-én, miután az autó eddig tisztázatlan körülmények halálra gázolt egy idős férfit a Füredi utcában. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Rendőr helyszínel egy összetört személyautó mellett a XIV. kerületi Nagy Lajos király útján 2016. november 7-én, miután az autó eddig tisztázatlan körülmények halálra gázolt egy idős férfit a Füredi utcában (MTI/Mihádák Zoltán)

 

Rendőrök helyszínelnek egy letakart holttest mellett 2016. november 7-én a XIV. Füredi utcában, ahol egy autó eddig tisztázatlan körülmények halálra gázolt egy idős férfit. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Rendőrök helyszínelnek egy letakart holttest mellett 2016. november 7-én a XIV. Füredi utcában, ahol egy autó eddig tisztázatlan körülmények halálra gázolt egy idős férfit (MTI/Mihádák Zoltán)

Kapcsolódó tartalom