Harry herceg állítólag már az apjának is bemutatta színésznő kedvesét

 

A hónapok óta tartó titkos kapcsolatnál jelenleg nincs fontosabb téma a brit magazinokban.

Az évek óta sikeresen futó sorozat, a Brilliáns elmék egyik főszerelőjébe, a 35 éves Meghan Markle-be szeretett bele Harry herceg – állítja a US magazine. A kapcsolatot eddig még egyik fél sem erősítette meg, de a sztorit egyre több névtelen forrás támasztja alá, van, aki például már azt is tudni véli, hogy a trónörökös apjának, Károly hercegnek is bemutatta választottját, akihez tavasz óra fűzik romantikus szálak. A People magazin forrásai szerint a kapcsolat már olyan komoly, hogy egy eljegyzés sem lenne meglepő.

Meghan Markle. Fotó: Puzzlepix Meghan Markle. Fotó: Puzzlepix

Meghan, aki maga is több jótékonysági szervezet támogatója az idei Invictus Game alkalmával találkozott Harryvel, ami egyébként egy nemzetközi paralimpiai stílusú sportesemény, melyet maga a herceg alapított.

A királyi sarj állítólag sokáig üzenetekkel bombázta a színésznőt, aki hosszas gondolkodás után volt csak kapható a randevúra. A The Sun magazin mindeközben arról ír, hogy a sorozatsztár közösségi oldalán már be is ismerte a kapcsolatot, mivel a pletyka kirobbanása után egy egymás szorosan ölelő banánpárról posztolt fotót, amit követői is egyértelműen vallomásként értelmeztek.