Pippa Middleton: nem vagyok az a partizós lány, mint akinek hisznek

Katalin hercegné húga exkluzív interjúban próbálja eloszlatni a róla keringő pletykákat.

Pippa Middleton amennyire lehetett, igyekezett kizárni a sajtót az életéből, aztán rá kellett jönnie, hogy az autók mögül előugró lesifotósok és a róla megjelenő hazugságokat állító cikkek miatt ideje, hogy maga mondja el, milyen az élete, mióta nővére, Katalin feleségül ment Vilmos herceghez.

Katalin hercegné esküvője, mögött testvére, Pippa Middleton. Fotó: MTI/EPA

Pippa mai napig alig hiszi el, hogy ilyen nagy hatást gyakorolt az emberekre fehér ruhája. Fotó: MTI/EPA

Mint a Dailymail exkluzív interjújában többször is kiemelte, az emberek teljesen félreismerik őt, azt hiszik, hogy ő egy féktelen, bulizós csaj és hogy társaságbeliként más dolga sincs, mint jótékonysági bálokra járni és néha mosolyogni a kamerákba.

Ez az, amit Pippa szeretne egyszersmind tisztába tenni, hiszen ahová eljutott, azt ő saját erejéből érte el. Képezte magát, az Edinburgh Egyetemen tanult irodalmat, majd könyvírásba fogott. Első könyvét 2012-ben jelentette meg, melyben rendezvényszervezői tapasztalatát osztotta meg, most pedig egy szakácskönyvvel rukkolt elő, amiben közel 100 egészséges recept található, mivel a Brit Szív Alapítvánnyal szoros együttműködésben készítette azt, melynek maga két éve a nagykövete.

Első könyvének bemutatóján. Fotó: Sipa USA

Első könyvének bemutatóján. Fotó: Sipa USA

“Hazudnék, ha azt mondanám, nem változtatta meg az életem a körülöttünk lévő felhajtás.”

Ennek ellenére Katalin hercegné húga igyekszik a lehető legátlagosabban élni az életét. Nincsenek testőrei, sem szóvivője vagy asszisztense. Minden nap kerékpárral teker el, vőlegénye, a milliárdos üzletember, James Matthews lakásából bérelt irodájába. Természetesen a legtöbbször ő főz otthon, ritkán járnak el étterembe és ha szabadideje engedi, nem partikra jár, hanem sportol szerelmével, aki szerencsére pont olyan nyughatatlan személyiség, mint ő.

Pippa Middleton. Fotó: Getty Images Entertainment

Pippa Middleton. Fotó: Getty Images Entertainment

“Jamest és engem hasonló fából faragtak, mindketten energikusak vagyunk. Szerencse, mivel nem tudnék olyasvalakivel élni, aki hozzánőtt a kanapéhoz.”

Pippa és James egyébként 2017-ben tervezik kimondani a boldogító igent, de erről bővebbet nem tudott mondani a lapnak az írónő, mivel az időpontot még nem tűzték ki és nem igazán volt még ideje kidolgozni a részleteket sem.

Pippa Middleton és párja, james Matthews Wimbledonban. Fotó: Wire Images

Pippa Middleton és párja, James Matthews Wimbledonban. Fotó: Wire Images