Victoria Beckham évek óta ködösít arról, miért nem mosolyog nyilvánosan

Legújabb tévés interjújában is csak mellébeszélt, amitől mindenki csak még kíváncsibb a valódi okra.

A brit ITV reggeli műsorában, a This Morningban adott exkluzív interjút Victoria Beckham, ami nagy szónak számít, hiszen beszélgetős műsorokra igen ritkán bólint rá. Ez alkalommal szerencsére kivételt tett, hiszen megtudhattuk tőle, hogy ötéves kislánya, Harper már most nagyon szereti a divatot, kiskora ellenére, már most úgy jár a telitalpú gyerekcipőkben, mint, ahogy egy felnőtt nő sem tudna (vajon a lapos miért nem jó?) és imádja magára kenni édesanyja sminktermékeit, ami igazán remek közös program a focistafeleség szerint.

Victoria és Dsvid Beckham. Fotó: Rex Features

Victoria és David Beckham. Fotó: Rex Features

Amire azonban a legtöbben kíváncsiak voltak és éppen ezért a műsorvezető is rákérdezett, hogy Vicky-t miért nem látni a nyilvánosság előtt mosolyogni, melyre, ahogy eddig, most sem kaptunk választ.

“Tudom, hogy ez sokakat meglep, de igazából én elég sokan nevetek. Nincs olyan helyzet, ahol ne a mosolygást választanám a pókerarc helyett” – válaszolta Beckhamné, ami szerintünk ismét csak ködösítés, és semmivel nem mondott többet, mint 2015-ös divatbemutatóján erről a talányról, amikor azt nyilatkozta, hogy ő bizony felelősséget érez a divat iránt, így ő belül nevet.

2007-ben a Spice Girls visszatérő turnéján nem lehetett túl boldog, ami alátámasztja a pszihológus véleményét, ő ugyanis csupán a banda menedzserének nyomására bólintott rá az egészre. Fotó: Getty Images

Régi szokás ez, már 2007-ben sem mosolygott. Fotó: Getty Images

Na, ez aztán a nesze semmi fogd meg jól!