Nógrádi: Kaotikus a helyzet Európában

A multikulturális társadalom nem működik, ennek a kudarcnak az áldozata az a magyar nő is, akit afrikai bevándorlók erőszakoltak meg Németországban – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 Ma reggel című műsorában. Az elkövetők is menekültként érkezhettek Eritreából; az afrikai migránsok negyede onnan jön.

A szilveszteri kölni erőszak nyilvánosságra kerülése óta, január 5-től mostanáig német adatok szerint napi 500 bűncselekményt követnek el migránsok: rablásokat, lopásokat, molesztálásokat és szexuális bűncselekményeket – mondta Nógrádi György.

Ez is azt mutatja, hogy a multikulturális társadalom nem működik – ennek a kudarcnak az áldozata az a magyar nő is, akit afrikai bevándorlók erőszakoltak meg csütörtökön Németországban – jelentette ki. Az elkövetők is menekültként érkezhettek Eritreából.

A szakértő szerint ugyanakkor lehetetlen pontosan megmondani, ki honnan jött, mert a bevándorlók papírok híján bármit bemondhatnak. Az embercsempészek fel is készítik őket arra, hogy olyan országból származóknak adják ki magukat, ahonnan érkezve van esélyük politikai menedékjogra – magyarázta.

Hozzátette: eddig csak Németországban négyszer-ötször annyi ember mondta magát aleppóinak, mint ahányan valaha is Aleppóban éltek. A német elhárítás vezetője kijelentette: naponta ekkora embertömeget lehetetlen kontrollálni, kaotikus tehát a helyzet Európában – húzta alá.