Csak akkor lesz békemenet, ha drámaivá válik a migránshelyzet

Csak akkor szervezünk Békemenetet a kvótareferendum támogatására, ha drámai migrációs helyzet alakul ki, azaz sokkal több és agresszíven megnyilvánuló migráns jelenik meg - mondta el a Magyar Időknek adott interjújában Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke, aki elárulta: a CÖF saját népszavazási kampányt indít.

A CÖF elnöke szerint a neoliberális elveket valló brüsszeli vezetés és Soros György pénzember a felelős a migráció miatt kialakult válsághelyzetért – olvasható a lap keddi számában.

Csizmadia László, a CÖF alapítója. MTI Fotó: Marjai János

Csizmadia László, a CÖF alapítója. MTI Fotó: Marjai János

Csizmadia László hangsúlyozta: az európai civilizáció és a magyar nemzet megmaradása a tét az október 2-i népszavazáson.  A Békemenet szervezői ezért arra kérnek mindenkit, hogy voksoljon nemmel, így kifejezve a magyar polgárok véleményét a kötelező betelepítési kvótáról.

“A CÖF és a CÖKA (Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány) szerint azért a nem szavazat a helyes a kvótareferendumon, mert a migráció és a terrorveszély kéz a kézben jár. Mert külső hatalmak nem mondhatják meg, hogy kit fogadunk be hazánkba. Mert a muszlim bevándorlók célja a keresztény civilizáció eltörlése.” – fogalmazott Csizmadia László.

Mint hozzátette, a népszavazás azért is fontos, mert ez egy komoly eszköz a tiltakozásra a világhatalmi törekvések ellen, amelyek szerinte az illegális migrációs folyamatok mögött állnak a háttérben. Soros György a migrációs válság mélyítése révén a gazdasági befolyását és az abból fakadó hatalmát akarja növelni – jegyezte meg.

Csizmadia László szólt a CÖF szeptembertől induló, saját kampányáról is, amely több elemből áll majd össze: folytatják már megkezdett előadássorozatukat, és a hét, határon túli magyar régióra is kiterjesztik országjárásukat. Ezek mellett napi szinten tervezik a kvótareferendummal kapcsolatos hírek kommentálását, várhatóan lesz kültéri kampányuk, és hamarosan a televíziókban is figyelemfelkeltő reklámokkal jelentkeznek – számolt be a CÖF elnöke.