Harry herceg sms csatába bonyolódna a színésznővel, de ő hagyja szenvedni

Margot Robbie stabil párkapcsolatban él, így aztán a trónörökös van, hogy hetekig vár a válaszára.

Tavasszal óriási port kavart Margot Robbie vallomása Jimmy Fallon esti show-jában, amikor is kiderült, hogy bár együtt bulizott Londonban Harry herceggel, ő órákig azt hitte, hogy Ed Sheerannel mulat.

Robbie Margot színésznő Fotó: Europress/Wire Image

A színésznő híres barátnőinek hála, másfél órával később világossá vált, hogy a trónörökössel van valójában dolga, de akkorra már elég kellemetlen lett a szituáció. Harry állítólag meg is sértődött a félreértés miatt, azonban úgy fest, nem haragtartó, ugyanis azóta is tartják a kapcsolatot egymással, rendszeresen SMS-eznek.

A Suicide Squad – Öngyilkos osztag premierjén Margot azt nyilatkozta az  E! Newsnak, hogy a herceggel ellentétben ő nem ír vissza azonnal az SMS üzeneteire: “Igazából ő eléggé gyorsan válaszol. Ezzel ellentétben én négy nappal később írok neki vissza, de van, hogy hetekig nem reagálok.”

Az ausztrál filmcsillag boldog párkapcsolatban él Tom Ackerley-vel már egy jó ideje, így aztán ez is oka lehet annak, hogy igyekszik lehűteni Harryt. Szóval vad üzenetváltásokra esélye sincs a trónörökösöknek, mert az ugye egyértelmű, hogy nem arra kíváncsi, hogyan készíti Margota a fish and chipset…