Pippa Middleton és az ő kutyája, Rafa

Miss Middleton fekete spánielje hamarosan celebkutya lesz.

Pippa nővére házassága óta számít igazi hírnek. Addig csupán a Middleton család középső lánya volt, ám Katalin házasságát követően a hercegné húga lett belőle. Ami önmagában és társadalmi presztízsének szempontjából sem elhanyagolható fontosságú tény. Az, hogy az ifjabb Middleton lány ennek ellenére mégiscsak meglehetősen formás hátsója okán került a bulvár újságok címlapjára – már más kérdés. Pippa későbbi megmozdulásairól, sport sikereiről, kevésbé sikeres könyvéről, párizsi kalandjáról, majd egy héttel ezelőtti lánykéréséről azért mindig idejében tudósított a sajtó.

Pippa Middleton és kutyája, Rafa. Fotó: Newscom

Pippa Middleton és kutyája, Rafa. Fotó: Newscom

Mint ahogy komoly hírértéke volt annak is, amikor Pippa tilosban parkoló autójára kerékbilincs került. Ez persze már lejárt lemez, a homályos múltba vész (amely ténnyel a Julia Roberts megformálta Anna nevű színésznő /Sztárom a párom/ nyilván vitatkozna), a mai hír vele kapcsolatban az, hogy London utcáin Miss Middleton Rafa nevű fekete spánieljét sétáltatta pórázon.

A három éves György herceg születésnapján közétett családi fotók, melyeket norfolki otthonukban készített Matt Porteous fotográfus 2016. júliusában (Fotó: Kensigton Palota/Matt Porteous)

A három éves György herceg, a család másik sztárjával Lupóval (Fotó: Kensigton Palota/Matt Porteous)

A kutyasétáltatáshoz Pippa egyenes szárú farmernadrágot, magassarkú bokacsizmát és egy barack színű  laza blúzt viselt. Kiegészítőként pedig a 3,5 karátos gyémánt gyűrűjét.

Rafa érdekes módon nem hámban ballagott gazdája mellett, még csak nem is valamilyen exkluzív póráz végén szedte a tappancsait, hanem egy egyszerű, vékony, sodort kötél irányította lépteit. Mintha gazdája hirtelen semmi mást nem talált volna, mint egy darab kötelet. A történethez még hozzátartozik, hogy Katalin családjának hasonló fekete spánielje van, Lupo már ismert sztárnak számít, amely címre mostantól vélhetően Rafa is igényt formálhat…