Pippa Middleton nagyon boldog az ujjára húzott hatalmas gyémánttal

Katalin hercegné esküvőjének jóvoltából ő lett a világ leghíresebb koszorúslánya, mely címet hamarosan lecserélheti.

Tegnap még sok magazin óvatosan kezelte a Dailymail újságírója által megszellőztetett örömhírt, miszerint Pippa Middletont eljegyezték, mára azonban teljesen biztos lett, hogy hamarosan Katalin hercegné csinos húga is kimondja a boldogító igent.

A képre kattintva megnézhető a róla készült friss sorozat!

Pippa Middleton. Fotó: Getty Images

Pippa Middleton. Fotó: Getty Images

A párnak nem volt sok választása a kiszivárgott hír miatt, így maguk is megerősítették eljegyzésük tényét és azt is, hogy jövőre rendezik állnak majd oltár elé. A hercegi pár szóvivőjének jóvoltából már azt is lehet tudni, hogy nővére és Vilmos is nagyon örül Pippa boldogságának.

A kisebbik Middleton lány a hét elején még nagyon takargatta a fotósok elől kezét, szerdán azonban már boldogan sétált hatalmas gyémánt gyűrűjével az ujján. Pippánál már csak szikrázó drágaköves ékszer sugárzott jobban a londoni napsütésben. Vőlegénye James Matthews egyébként kitett magáért, hiszen az gyűrű a szakértők szerint 72,5 millió forintot érhet.

Ezzel azt hihetnénk, hogy lekörözte Katalin, zafír köves csodáját, mivel azonban az ékszer eredetileg Dianáé volt, 10 millió forintos eredeti ára helyett, ma már majdnem 112 millió forintra becsülik.