Ez volt Bud Spencer utolsó szava

A színész egész családja ott volt a végső búcsúnál. Nem sokkal később megszólalt Terence Hill is, Bud legjobb barátja.

Bud Spencer, fia, Giuseppe és a színész egész családja jelen volt, amikor  - ahogy fia fogalmazott a Twitteren –  ”Bud következő útjára repült”. “Mindannyian mellette voltunk, ő pedig utolsó szavaként annyit mondott: köszönöm.”

A részvétnyilvánítások már elkezdődtek a különböző közösségi oldalakon, szinte elsőként fejezete ki együttérzését  Matteo Renzi olasz miniszterelnök: “Csaó Bud Spencer! Nagyon szerettünk téged!”

Terence Hill,  Bud Spencer fia (középen) Giuseppe és Bud Spencer az unokákkal 1992-ben. Fotó: SIPA

Terence Hill, Bud fia (középen) Giuseppe és a Spencer ölében unokájával 1992-ben. Fotó: SIPA

Az ausztrál Russell Crowe is részvétét fejezte ki a családnak, ő volt az, aki a cannes-i filmfesztiválon megköszönte Budnak és Terence Hillnek, hogy munkájuk alapul szolgálhatott a most bemutatott  Rendes fickók (The Nice Guys) című mozinak, amelyben Ryan Goslinggal játszik együtt.

Bud legjobb barátja, Terence Hill megdöbbenését tolmácsolta a hír hallatán a Corrierre Della Sera című lapnak. “A legjobb barátomat veszítettem el” – mondta. Hill és Bud 16 filmben vett együtt részt, soha nem volt közöttük féltékenység, irigység. Tökéletesen kiegészítették egymást, még abban is, hogy míg Bud Spencer tanulta a színészetet, addig Hill csupán beesett a filmgyártásba, mert valamiből fizetnie kellett a számlákat. “A végére azért megtanultam, ahogy egy majom is megtanulná” – mondta ironikusan.