Jennifer Aniston hasa eltűnt, viszont nem hord melltartót

A színésznő nemcsak szóvivőjén keresztül, de fizikálisan is megcáfolta várandósságának hírét. A hasa teljességgel eltűnt, ellenben erősödött a mellbősége.

Igazán nem lehet túl kellemes élmény, amikor a járdaszegélyen ácsorgó nagymamakorú néni hirtelen előkapja a telefonját és Jen, Jen! – felkiáltással megpróbálja kizsarolni  az épp arra sétáló Jennifer Anistontól, hogy ránézzen. Persze hollywoodi sztár lévén Aniston már rég hozzá szokhatott az ilyen és ehhez hasonló jelenetekhez, amiért nem irigyeljük.

Legutóbbi fotósorozata, amely csupán megerősíti az Aniston szóvivője által elmondottakat, miszerint a színésznő még mindig nem várandós – New York-ban készült. A színésznő egy khaki színű, háromnegyedes nadrágot, fehér ujjatlan pamut pólót és emelt talpú bőr szandált viselt, amit később sarura váltott.

Jennifer Aniston. Fotó: The Image Direct LLC

Jennifer Aniston. Fotó: The Image Direct LLC

A fotók szerint határozottan tartott gorillája mellett az autótól egy kapuig. Ami a legmeglepőbb volt az nem is annyira a lapos has, hanem az a tény, hogy Aniston nem viselt melltartót pólója alatt, és így egészen pontosan kirajzolódott a kép, amit bizonyos közösségi oldalakon már eléri azt a szintet, amit már szemérem elleni vétségnek tekintenek és azonnal törölnek.