Jennifer Aniston pocakot növesztett

Nem tudni pontosan, hogy mitől, de Aniston elég gyakran nyugtatta kezét a pocakján, ami ugyebár egy nőnél majdnem egyértelmű jel.

Mindössze tíz hónapja, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux hivatalosan is összekötötte az életét, de pont úgy festettek a hawaii óceánparton, mint a friss házasok. Szerelemesen, kézen fogva andalogtak a habokban, egy szemtanú szerint (aki nyilván stopperórával mérte az időt) harminc percenként legalább kétszer csókolóztak és romantikusan tűntek el egymás pillantásában, majd időnként a habokban.

 

Az egész ügy nem lenne különösebben figyelemre méltó, ha Jennifer Aniston nem egy bikiniben “villantott” volna. A bikini még csak hagyján, ám, az, hogy Jen kisebbfajta pocakot növesztett, már jóval inkább elgondolkodtató. Amennyiben tényleg arról lenne szó, amiről a nők álmodni szoktak, úgy Jen a várandósság korai szakaszában járhat. Nem Aniston lenne az első, aki 40 felett szülne, igaz ő már közelebb van az ötvenhez.

Ellenkező esetben viszont egy nagyon egyszerű tényről van szó – a színésznő felszedett magára néhány kilót a nagy boldogságban, amitől nyilván a következő forgatásra majd megszabadul…