Muszlimok támadtak egy női csaposra

Ha Isten lennék, már felakasztottalak volna - ordított a nizzai bárba berontó két támadó egyike. A férfiak azért verték meg a női csapost, mert a Ramadán idején szolgált fel alkoholt.

Két férfi rontott be egy nizzai bárba csütörtökön, nem sokkal a Ramadán iszlám vallási ünnep megkezdése után – írja francia Nouvel Obs.

Fotó: Twitter

Fotó: Twitter

Nekiestek a pult mögött álló nőnek, és az alkoholos üvegekre mutogattak: “Szégyelld magad, hogy alkoholt szolgálsz fel a Ramadán alatt” – fenyegetőztek arab nyelven, majd egyikük azt mondta neki, hogy legszívesebben fellógatná a fiatal nőt.

Mivel egyedül volt a bárban, csendben tűrte, hogy sértegessék. De az egyik fenyegetőző férfi később visszajött, odament a nőhöz és lekevert neki egy nagyot.

“Az, hogy Ramadán alatt csaposként dolgozok, nem jelenti azt, hogy semmibe veszem az iszlám szabályait. Tunéziában is ezt csináltam, és még ott sem bántottak. Hihetetlen, hogy Franciaországban, a szabadság hazájában ilyen dolgok előfordulhatnak” – mesélte a megvert nő a francia lapnak.

A támadást egy biztonsági kamera is rögzítette, így hamar megtalálták az elkövetőket. A letartóztatás azonban elmaradt.