Megtalálták az eltűnt énekesnőt

A rendőrség Chicago környékén kereste Sinead O'Connor ír énekesnőt, aki vasárnap nem tért haza egy kerékpáros kiruccanásról. Egy celebportál szerint az extravagáns énekesnő akár önmagára is veszélyes lehet.

Előzőleg a Michigan-tó partján fekvő Wilmette városrész rendőrsége közölte, meg akarnak bizonyosodni arról, hogy az előadóművész jól van.

Sinead O'Connor. Fotó: MTI/EPA

Sinead O’Connor. Fotó: MTI/EPA

Később Eric Peterson rendőrségi szóvivő magyar idő szerint hétfő este bejelentette: az énekesnőt megtalálták, azt azonban nem közölte, hogy hol volt Sinead O’Connor és milyen állapotban találtak rá.

Az énekesnő “biztonságban van és nem tekintjük eltűntnek vagy veszélyeztetettnek” – fogalmazott a szóvivő. Az énekesnő  vasárnap reggel indult el otthonról, a rendőrséget telefonon értesítették az eltűnéséről a miatta nyugtalankodók.

Orvosi kezelés alatt is állt az énekesnő

A TMZ amerikai celebportál emlékeztetett arra, hogy az énekesnő veszélyes lehet önmagára, november óta orvosi kezelés alatt állt, miután a családjának búcsúlevelet hagyott hátra és akkor is eltűnt.

Sinead O’ Connor akkoriban egy olyan üzenetet is kitett a Facebookra, hogy túladagolta magát kábítószerrel valahol Írországban, egy szállodában. Később a rendőrség cáfolta a hírt. A következő hónapban pedig azt közölte, hogy kórházban volt és ellenőrizték az elmeállapotát.

Az énekesnő legutóbb május elején hallatott magáról, amikor azt állította Arsenio Hall színész-komikusról, hogy éveken át ő látta el a nemrég elhunyt Prince-t kábítószerrel. A színész rágalmazásért feljelentette az énekesnőt.