CÖF: zárva kell tartani a határainkat!

A Civil Összefogás Fórum-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) szerint az európai népek előtt világossá vált, hogy az unió bürokratái nem tudják kezelni a migránshelyzetet, a szervezet országjárásának tapasztalata szerint Magyarország határait zárva kell tartani az illegálisan érkezők előtt.

A szervezet vezetőségének az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleménye szerint a CÖF-CÖKA a migránshelyzetet értékelő lakossági fórumokat tartott országszerte, amelyeken azt tapasztalták, az emberek féltik családjukat az illegális bevándorlóktól és a terrorizmustól. Ezért az ország határait “zárva kell tartani az illegálisan érkező idegenek előtt” – írták.

Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány elnöke a szervezet országértékelő rendezvényén a fővárosi Gellért Szállóban 2015. február 5-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány elnöke a szervezet  2015-ös országértékelő rendezvényén. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Európa nyugati országai szabadon toborozhatnak munkaerőt a bevándorlókból, de a befogadott bevándorlók finanszírozását nem terhelhetik a kelet-közép európai, jóval alacsonyabb életszínvonalon élő népekre – jelentették ki. Az Európai Bizottság “a bevándorlókra vonatkozó kötelező kvótát úgy próbálja lenyomni a szuverén országok népeinek torkán, hogy példátlan, felháborító mértékű, személyenként számolandó 78 millió forintos büntetéssel szankcionálná a befogadások elutasítását” – fogalmaztak.

CÖF: elég volt!

Az európai népek előtt világossá vált, hogy az unió bürokratái nem tudják kezelni a migránshelyzetet – közölték, hozzátéve: “elég legyen az emberek félrevezetéséből, a sompolygó jogszabályalkotásból!”

Hozzáfűzték: Magyarországon már 2010-ben bizonyossá vált “a szocliberális kormányzás” életképtelensége. A lakossági fórumok tapasztalata szerint pedig a lakosság számára emészthetetlen a baloldali ellenzéki pártok “liberálfasiszta diktátuma”, amely Európa biztonságát veszélyeztetve a terrorizmusnak adna teret – fogalmaztak.