Még lehet jelentkezni a CEE Lift Off-ra

Idén a Brain Bar Budapest ad otthont Kelet Közép Európa egyik legnagyobb startup versenyének.

Április 29-ig lehet jelentkezni a régió egyik legnagyobb startup versenyére, a CEE Lift Off!-ra. Második alkalommal rendezik meg a Loffice és az OXO Labs által indított eseménysorozatot.

A kelet-közép-európai országok legígéretesebb startupjait összegyűjteni kívánó versenynek a régió legnagyobb tudásfesztiválja, a Brain Bar Budapest ad otthont. A győztes az OXO Labs által biztosított fél éves akcelerátor program mellett a hazai befektetők szupercsapataként aposztrofált Power Angels-től kap befektetési ajánlatot, és a coworking terek hazai pionírjának számító Loffice-ban tölthet el 6 hónapot. Emellett Magyarország egyik piacvezető ügyvédi irodájának, az Oppenheim csapatának támogatását élvezheti.

(Fotó: LocalTime Budapest)

Képünk illusztráció (Fotó: LocalTime Budapest)

A legjobb induló vállalkozások kiválasztása három körben történik: a jelentkezőknek április 29-ig kell online ismertetniük projektjüket, majd május 6-13 között egy videóinterjúban győzhetik meg a zsűrit arról, hogy ők a legrátermettebbek. A bemutatottak alapján május 23-ig áll össze a 10 cégből álló shortlist, a kiválasztottak június 3-án, az Akvárium Klubban megrendezendő Brain Bar Budapesten pitchelhetik projektjüket.