Intim felvétel került nyilvánosságra - 115 milliót ítélt Hulk Hogannak a bíróság

Pont került a 2012-es botrány végére, az egykori pankrátor elégtételt kapott.

Hulk Hogan könnyekben tört ki, amikor a bíró felolvasta az ítéletet, miszerint Nick Dentonnak, a Gawker.com nevű pletyka oldal alapítójának és A. J. Daulerio szerkesztőnek, összesen 115 millió dollárt kell fizetniük, amiért megsértették a sztár magánszféráját.

Hulk Hogan és megcsalt felesége, Jennifer McDaniel. Fotó: Wire Image

Hulk Hogan és megcsalt felesége, Jennifer McDaniel. Fotó: Wire Image

A 2012-ben nyilvánosságra hozott szexvideóban, az látszik, ahogyan Hogan egyik jóbarátja feleségével kerül intim kapcsolatba. A pankrátor második felesége, Jennifer McDaniel nem adta be a válási papírokat, a pár a mai napig együtt van. Az izomkolosszust állítólag jobban megviselték a történtek, mint a megcsalt felet, ezt jól elő is adta a bíróságon, ahol most 60 millió dollárt (16 milliárd forint) ítéltek neki érzelmi sérülések címén, és további 55 millió dollárt (14,6 milliárd forint) pénzügyi károk miatt.

Ez a több, mint 30 milliárd forintnyi kártérítés bőven fedezi Hulk pénzkieséseit, ami rá is fér, hiszen tavaly a World Wresting Entertainment is felbontotta vele a szerződését egy rasszista megjegyzés miatt. Egy ideig valóságshow-t se kell forgatnia a napi betevőért, ekkorra összeggel a bankszámláján, nem lehet oka panaszra.