Még a konyhában is az Eurovíziós Dalfesztiválra készül Freddie

A napokban a svéd közszolgálati televízió bemutatkozó kisfilmet forgatott Freddie-vel, amelynek egyik fő helyszíne az énekes kedvenc éttermének konyhája volt.

Pioneer című dalával nem csak a Dal zsűrijét, de a nézőket is meghódította Freddie, így ő képviselheti hazánkat Svédországban, az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Az énekes teljes erőbedobással készül a stockholmi Dalfesztiválra, a gyakorlás mellett azonban vannak egyéb kötelezettségei is.

A napokban a svéd közszolgálati televízió bemutatkozó kisfilmet forgatott az énekessel, amelyben nem csak Freddie-t, hanem magyar a főváros legszebb részeit is bemutatták. A forgatás egyik fő helyszíne az énekes kedvenc éttermének konyhája volt. Freddie ugyanis imád főzni a barátainak, bár mostanában ritkán lehet együtt velük, szinte minden idejét a felkészülés tölti ki.

Gianni, az étterem tulajdonosa Freddie nagy rajongója. Szerinte a magyar énekesnek jó esélyei vannak a világversenyen, s úgy véli, Freddie stílusa tetszeni fog Európának.

A Dal győztese először május 10-én lép majd színpadra az Eurovíziós Dalfesztivál stockholmi döntőjében, akkor lesz látható a Budapesten forgatott bemutatkozó kisfilm is. Az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét a Duna csatorna közvetíti.

Kapcsolódó tartalom