Már elérhető a Budapesti Nyári Fesztivál mobilapp

A kulturális fesztiválok közül elsőként a Budapesti Nyári Fesztivál bővítette szolgáltatását a két fő mobiláruházból ingyenesen letölthető alkalmazással.

Az alkalmazással gyorsan és kényelmesen jutnak hozzá az érdeklődők a legfrissebb hírekhez, ajánlatokhoz és élményszolgáltatásokhoz, többek között az "Aludjon Budapesten színházjeggyel" turisztikai csomagokhoz, a Színházi hajójárathoz vagy a Víztorony kilátó és galéria programjaihoz.

Segítségével néhány kattintással és bankkártyás fizetéssel sorban állás és E-ticket nyomtatás nélkül lehet belépőjegyet vásárolni a fesztivál több mint száz programjára. Az applikáció a tranzakció után e-mailben elküldi az E-ticketet, egyben fel is jegyzi a mobiltelefon naptárába az eseményt.

Budapesti Nyari Fesztival mobilalkalmazas


Jelenleg a Margitszigeti Szabadtéri Színpad ötcsillagos szuperprodukción a legnevesebb hazai művészek - Rost Andrea, Miklósa Erika, Kocsis Zoltán, Vásáry Tamás, Madaras Gergely, Héja Domonkos - mellett olyan külföldi sztárok lépnek színpadra, mint James Valenti, Yuja Wang, Marc Heller, Sébastien Guéze, Giuseppe Filianoti, Stacey Kent, Stanley Jordan, a londoni Globe Színház és a Monte Carlo Balett társulata. A világsztárokat felvonultató szezont a Nemzeti Filharmonikusok koncertje nyitja, a komolyzene kedvelőit két Verdi-opera, a Traviata és az Otello bemutatója valamint a 3 tenor operagála várja, idén is lesz revü-cirkusz és Virtuózok ünnepi nagykoncert, és bemutatják az Evita musicalt.

A Nyári Fesztivál mobil alkalmazás letölthető iOs és Android készülékekre.