Katalin hercegné terhességéről cikkeznek a külföldi lapok

A kétgyermekes anyuka most állítólag ikrekkel várandós.

Félrevezető hírek keringenek az amerikai és az angol bulvárlapokban, ugyanis Katalin hercegnő nem várandós. Több magazin online felületén találkozni azonban olyan hírekkel, miszerint Vilmos neje ikreket vár.

Sokak szerint kék kabátjával is takargatni próbálta növekvő pocakját. Fotó: Camera Press

Sokak szerint kék kabátjával is takargatni próbálta növekvő pocakját. Fotó: Camera Press



Több lap is megírta január elején, hogy újabb baba érkezik a királyi családba, egy hete a Hollywood Life magazin pedig már azt is tudni vélte, hogy ez alkalommal ikrei lesznek a hercegnének. A hírt állítólag karácsonykor mondta el Vilmosnak Katalin, aki ideges egy kicsit, amiért túl hamar érkeznek a babák.

A szóbeszédből persze semmi sem igaz, ennek ellenére kedden ismételten Katalin vélt és kevéssé valós terhességével foglalkozik többek között, a Justjared és a Radar Online is.

Vilmos herceg kezében György hercceg és Katalin hercegné kezében Saroltával. Fotó:MTI/EPA

Nem terveznek a közeljövőben újabb babát: Vilmos herceg kezében György herceg és Katalin hercegné kkarján Saroltával. Fotó:MTI/EPA



Nem most fordult elő először, hogy a hercegnéről hasonló pletykák láttak napvilágot. A találgatások nagyjából onnantól datálhatók, hogy a kis György érkezése kitudódott. Azóta szóltak már arról a hírek, hogy nem eshet többé teherbe, hogy fia után örökbe szeretne fogadni, sőt a bájos Sarolta helyett is ikreket várt a sajtó.

Szóval hölgyek, urak, nincs itt semmi látnivaló, oszlassuk az érdeklődő tömeget!